DAY MAR (MASTERS OF HARDCORE | NETHERLANDS)
JASON LITTLE (JASON’S MASK | FOOTWORXX | GERMANY)
DARPA (ITALO BUSINESS | NG RECORDS | ITALY)

14-ти Ноември София, Парти Център 4КМ
старт: 22:30 18+, носете лични карти.

Ограничено количество промо билети от 7-ми Юли, на цена от 18 лв. и VIP билети от 32 лв. Ще са налични в мрежата на EVENTIM в цялата страна (магазини Germanos, Office 1, Пикадили, Техномаркет, Технополис, бензиностанции OMV и др).

MAIN ROOM |TECHNO | SCHRANZ | HARDCORE|

GUEST DJ’S

DAY MAR (MASTERS OF HARDCORE | NL)
http://www.dj-daymar.nl/ | https://www.facebook.com/OfficialDaYmar |
https://soundcloud.com/dj-day-mar |

JASON LITTLE (JASON’S MASK | FOOTWORXX | DE)
https://www.facebook.com/JasonLittleHT | https://soundcloud.com/jason-little-hardtechnohttps://www.facebook.com/JasonLittle.Official |

DARPA (ITALO BUSINESS | NG RECORDS | IT)
http://www.darpamusic.net/ | https://soundcloud.com/darpa |
https://www.facebook.com/DarpaMusic |

+ BG Support:

ASPARUH & GROZDANOFF [NG RECORDS /BG]
https://www.fb.com/Asparuh.Grozdanoff.Official https://www.fb.com/ngrecords.official https://soundcloud.com/asparuh_official/
https://soundcloud.com/grozdanoff

JOY & METALIX [OVERLOAD / BG]
http://www.facebook.com/Dimitar.Lafchiyski
http://soundcloud.com/dj-joy
http://www.facebook.com/MetalixOverload
http://www.facebook.com/DJMetalix?ref=ts
http://soundcloud.com/metalix

MOKUSHI & NOBODY
[EVENT HORIZON / OVERLOAD BOOKING / BG]
http://www.facebook.com/dotkov
http://soundcloud.com/simondotkov
http://www.facebook.com/patrikadze
http://soundcloud.com/nobodybg
http://youtube.com/patrikadze

SMALL ROOM |SCHRANZ | INDUSTRIAL | HARDCORE|

SML [OVERLOAD BOOKING / JASON'S MASK / BG]
https://www.facebook.com/SmlAsFreakuience
https://www.facebook.com/SmlBg
https://soundcloud.com/smailich

SHANODJ [GABBAFREKAZ.ORG / BG]
http://www.facebook.com/gabbafreakz
https://www.facebook.com/shanodjofficial

D:UNKNOWN A.K.A. DaRkGaBBeR
& Viljnal Vahn Dahl
[GABBAFREKAZ.ORG / T6G6D6K / BG]
http://www.facebook.com/gabbafreakz
http://www.facebook.com/vilnjal.vandahl

DREADKICK [OVERLOAD BOOKING / MEHR DRUCK RECORDS / BG]
http://www.facebook.com/ceco.penkov
http://www.soundcloud.com/dreadkick

BALKAN HARD PROJECT [OVERLOAD BOOKING/ BG]
http://www.overload-bg.org/
https://www.facebook.com/BalkanHardProject

SORCE & REDDISH [GABBAFREKAZ.ORG / BG]
http://www.facebook.com/gabbafreakz

CUNTROLLER
[USSR / OVERLOAD BOOKING /BG]
http://www.overload-bg.org/
https://www.facebook.com/cntrllrbg

За първи път в България идва DAY MAR, известна още като Дагмар Ото, открита от скаутите на букинг агенцията Masters of Hardcore (днес познати ни като Most Wanted DJ Agency). От този момент нататък, кариерата на DaY-MAR се изстрелва главоломно нагоре за последните няколко години. Като част от малкия елит на Хардкор дамите, тази диджейка е продала хиляди дискове и винили по света от последната си голяма изява в Холандия през 2005 пред над 15 000 души.

DJ DaY-MaR е истинска стихия! Грубият й външен вид, отличните умения зад пулта и парчета комбиниращи чувствителни вокали, режещи сирени, атмосферни ритми и трошащи бийтове разиграват публиката от злоба през сълзи и обратно. Ако не обичате Хардтехно и Хардкор, тя ще ви накара да се влюбите в него и да изпитате живота като никога досега. Много хора вече са запознати с таланта й още от партита като Masters of Hardcore, Dominator, DefQon1, Free Festival, Freaqshow и други…

През 2013 тя издава хардкор албум „United States of DaY-MaR“, който диджейката представи на основната сцена на фестивала Dominator. Очакват ни много други нови албуми и със сигурност ще видите DaY-MaR на много следващи фестивали и партита по клубове и open air-и по Европа. Отново ни очаква интригуваща година с много събития и релийзи.

JASON LITTLE, познат също като Свен Ройтър, е роден в началото на 80-те. Още при първия си контакт с музиката, той разбира, че трябва да посвети остатъка от живота си на брейкове и ритми. Когато е едва на 8, Джейсън започва да свири на пиано, което учи две години преди да се зарази от по-тъмната и немелодична страна на музиката, която не всички могат да разберат… или поне не родителите му. Като млад, често е оставял клавира на autoplay за да избяга навън с приятели и да се промъква на ранните партита на Thunderdome. Тогава съзнанието на младия музикант се избистря и Джейсън разбира с какво трябва да се занимава, а именно свръх тежки бийтове, ниски честоти, главоразмазващи и изкривени баси и ръбати вълни.Няколко години и много парчета по-късно, той създава нов лейбъл в подкрепа на тогава младата хардтехно сцена. Големи имена като DJ Rush, Mario Ranieri, Pet Duo и Felix Kröcher остават силно впечатлени от парчетата му и с някои от тях Джейсън има по няколко ко-продукции… а той едва започва!

Освен неговия лейбъл – Джейсън’с Маск, той издава музика през Compressed Records, Словенските Fatallic-Resignation, Cannibal Society, Domestic Violence, Killfactory, Mental Torments, Crowbar и много други. Допълнително, малкият Джейсън издава и ко-продукции с няколко големи имена през limited edition серията му Jason’s Mask. Култовият му статус като продуцент му помага да се изстреля и като диджей и до днес е разстрелвал публиката си с брутални сетове из повечето европейски държави, включително на събития като Apokalypsa, Ruhr in Love, Nature One и т.н. След четири годишно оцъствие от Българската сцена, той се завръща готов да взриви Българските фенове в Парти Център 4КМ на 14-ти Ноември (Петък).

Истинското име на италианецът DARPA е Angelo Luca. Той израства с влечение към музиката и в частност към Техното. Започва световната си кариера като DJ и продуцент през 2008, когато става известен както със смесване на различни стилове, така и със страста, която проявява и до момента по време на лайв изпълненията си. След изпълването със задоволство на местните клубове и оценяването от всички на продукцията му , издавана от известни международни техно лейбъли като ITALO BUSINESS, NAKED LUNCH, FINETOOL, и мн. други, започват и международните обаждания и Darpa започва да се изявява в страни като Швейцария, Германия и други европейски и задокеански страни.

Днес той продължава да работи усилено за да разпространи техно музиката към все повече хора, за да им предаде емоциите, които тои преживява когато смесва или прави музика. Мотото му е “What World Would Be Without Techno?”

Събитието ще се проведе в 4KM Party Center

Клубът се намира в София на мястото на бившия Военен ресторант до кръговото на 4-ти километър по бул. “Цариградско шосе”

Транспорт:
Автобуси: № 1; 3; 5; 6; 84; 280; 313
Тролейбус – линии: № 4; 5; 8; 11
Маршрутно такси – линии: № 1; 6; 29

Links:

http://www.overload-bg.org/

http://www.gabbafreakz.org/

https://www.fb.com/ngrecords.official

http://4-km.com/

http://www.eilo.org/

http://www.techn0.eu/

http://www.hard-techno.org/

http://www.tillate.com/

http://www.partystars.bg/

http://www.clubevents.info/

http://www.animes-bg.com/

http://www.djvibes.org/

Related Topics:

DIGITAL DREAMS MUSIC FESTIVAL 2012
CODE 082 - X Aniversario Warm Up
MINT FESTIVAL 2012
CACAO BEACH PRESENTS SUMMER 2012
CLOCKED WITH VALENTINO KANZYANI

One Response so far.

  1. Thurman says:

    Hi admin, your website is incredible i know very useful tool for every site owner (for content creation and
    SEO). Just type in google for:
    Stoonkel’s Rewriter

Leave a Reply


*