Лятото вече е тук и beach house-а ще завладее София за една вечер, изпълнена с много емоции, качествена музика и изненади!  На 8 юни с последното за сезона издание на United Colors of Music DR. FEELGROOVE, MOEVV, DEEP LAID и SLA-P ще ни очакват в Yalta Club. Към великолепната четворка ще се присъедини талантливатa БОГДАНА МИТОВА като вокалист към сета на DR. FEELGROOVE ще изпълни няколко страхотни песни! Петък е нощта на най-голямото парти на месеца!

И това не е всичко! Moжете да спечелите една от двете тематични United Colors of Music фланелки с брандинга на United Colors of Music и Urban Style Sportswear Shop!

Цветовете на музиката са по-ярки и по-силни, от когато и да е било в градината на Yalta Club, където Dr. Feelgroove заедно с Богдана Митова ще ви предложат букет от най-свежите хаус парчета, специално подбрани от DR. FEELGROOVЕ.

Зад пулта първи ще застане SLA-P, който ще ви посрещне с warm-up бийт и ритъм. След него DEEP LAID и MOEVV ще накарат публиката да се забавлява максимално. Добре познатите хедлайнери от „LET’s BE CLOSE” поредицата  DEEP LAID и MOEVV както винаги са подготвили много музикални изненади. DEEP LAID ще нажежи обстановката в клуба, а енергичното торнадо от дърти-дъч и електро-хаус сет на MOEVV ще връхлети безмилостно меломаните. Кулминацията на вечерта ще бъде поставена от DR. FEELGROOVE, чийто сетове слушателите на радио NOVA могат да слушат на живо всеки вторник в партито „Let’s be Close”.

Юни е тук. И отново е време за United Colors of Music!

А музиката е всичко!

Dresscode: beach!
Вход: 10 лв

Related Topics:

LeRACHDINGUE Fridays with Oscar Mulero
Electric Deluxe After Hour @ ADE 2012
FOOTWORXX 9 YEARS - 2012
ILLUSION SOUND presents Pfirter - London
OVERLOAD & GABBAFREAKZ pres. DJ DIONE / SRB / E-NOID

Leave a Reply


*