Carl Cox: едно ниво нагоре
Любимецът на българската публика ще взриви Арена Армеец на 19 април
с грандиозно парти по покана на Metropolis

Любимецът на българската публика – Carl Cox се завръща за най-грандиозното парти, което родните му фенове заслужават.

На 19 април специално за гостуването на “Шоколадовия Буда”, Metropolis ще превърнат най-голямата закрита зала на Балканския полуостров – Арена Армеец – в храм на качественото забавление от голям мащаб.

Наелектризиращият стил на парти ветерана, допълнен от харизматичното му присъствие и необикновен музикален усет правят всяко негово участие по света събитие. И тази пролет българската публика отново ще се докосне до магията на неговите сетове.

Вече десетилетия той пази ключовото си място във всяка класация и сърцата на феновете. Постоянното му развитие в свят на вечно променящи се тенденции, съчетано с неизменното отстояване на уникалния му вкус със сигурност е сред причините за това. Разбира се, световните турнета, качествените издания на лейбъла му Intec Digital, топлата връзка с феновете и последователите също му печелят признание.

Изключителната личност на Carl Cox обаче далеч не се изчерпва с музиката – 50-годишният британец има разнообразни хобита – от мощни мотори, до множество благотворителни инициативи, които подкрепя не само финансово, но и с лична ангажираност и присъствие.

Страст, свежест и изключително качество – три неща, на които Метрополис доказано държат и които, разбира се важат с пълна сила и за самия Carl Cox. Всяко негово участие у нас качва нивото. И след последното свръхзвуково преживяване с десет хилядната публика на Cacao Beach, през 2013-а идва време за следващото ниво.

Промо билетите за достъп до него на цена от 35 лева вече са в продажба. Чувствайте се предизвикани!

Related Topics:

UMF POLAND 2012 - PHASE 2 Line-up
HARD SUMMER MUSIC FESTIVAL 2012
RENESANZ :: TECHNO MAYHEM 2012 @ 4km Party Center
DRUMCODE @ BERNS GALLERY 2.35:1
MUSIC FREAKS GATHERING - WEEKENDER - 2013

One Response so far.

Leave a Reply


*